Informatie

Op deze pagina vindt je meer informatie over betalen, verzenden en levertijden.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op!

Bestellingen

Verzenddag beschikbaar? Voor 16:00u besteld = dezelfde dag verzonden. PostNL levert normaal gesproken de ‘volgende dag’, maar houd er rekening mee dat post altijd iets vertraagd kan zijn. Als er dus een bijzondere gelegenheid is waarbij wij jouw dierbare kunnen verrassen met een Limoncello in de bus pakketje, adviseren wij dat 1 à 2 dagen eerder te doen. 

Hieronder vind je het schema van verzenden, met een kleine slag om de arm voor post die vertraagd is bij PostNL.

Besteld voor 16:00u op:

Naar PostNL op:

Bezorgd op:
Maandag
Maandag
Dinsdag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag
Woensdag
Donderdag
Donderdag
Donderdag
Vrijdag
Vrijdag
Vrijdag
Zaterdag
Zaterdag en zondag
Maandag
Dinsdag

Voor verzendkosten houden wij de volgende tarieven aan:
 • Brievenbuspakketje: €3,95
 • Postpakket: €6,50
Alle prijzen zijn incl. BTW

De pakketjes van 100ml passen in iedere Nederlandse brievenbus. De 500 ml flessen en cadeaupakketten worden met de gewone pakketdienst van PostNL verzonden. De brievenbuspakketjes zijn kleine, stevige glazen flesjes die strak worden ingepakt in kartonsnippers, om beschadiging te voorkomen. Limoncello morsen is natuurlijk een grote zonde.

Voorlopig wel, maar mocht je toch graag een pakket naar het buitenland willen sturen: mail dan naar info@limoncelloindebus.nl voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee!
De bestellingen kunnen op dit moment alleen betaald worden via iDeal.

Natuurlijk wil je wel laten weten dat je vriendin/moeder/zus dit leuke cadeautje van jou heeft gekregen. Dat kan: bij ieder pakketje krijg je 150 tekens om jouw korte boodschap en naam door te geven. Dat schrijven wij dan weer met de hand, persoonlijk op het kaartje dat erbij zit.

Is de kwaliteit anders, of jouw pakket niet goed binnengekomen? Dat hoop ik natuurlijk niet, maar het kan altijd voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Neem dan gelijk contact met mij op, dan kunnen we samen opzoek naar een passende oplossing voor jouw probleem.

Jouw limoncello in de bus cadeautje retour sturen kan helaas niet, eenmaal besteld is besteld. Mocht je alsnog vragen hebben of is er iets niet goed gegaan, laat het ons weten. Wij gaan graag in gesprek om het op te lossen.

limoncello

Limoncello, het populaire Italiaanse citroenlikeurtje, drink je ijs- en ijskoud. Bewaar ‘m dus in de vriezer voor een mooie stroperigheid en een optimale friszoete smaak. Vroeger werd dit drankje op kamertemperatuur geschonken, totdat de Italianen erachter kwamen dat hij koud nog lekkerder was. De beste drinktemperatuur is tussen de 4 en 5 graden Celsius, dus als je deze ijskoud bewaart komt hij precies op temperatuur op tafel. Volgens de Italianen is limoncello goed voor de spijsvertering. In Italië wordt deze likeur dan ook veelvuldig na het eten geserveerd als digestief.
Limoncello is vrijwel onbeperkt houdbaar in een nieuwe verpakking. Geadviseerd wordt wel om deze na het openen zeker niet langer dan 1 jaar te bewaren.

  ‘Zoek jij een verkooppunt bij jou in de buurt? Limoncello in de bus wordt op de volgende punten geschonken of verkocht:

  Restaurant Viviamo, Woerden: geschonken in het restaurant & verkoop van flesjes

  Spijs en Spraakwater, IJsselstein: geschonken in het restaurant

  Hotel Stella Suites, Goirle
  geschonken in de trust bar en brievenbuspakketjes te koop

  Wil jij ook graag onze limoncello schenken in jouw horecabedrijf, of graag de flesjes verkopen?  Neem dan contact op via info@limoncelloindebus.nl en wij helpen je graag verder’. 
  Limoncello Woerden

  Benieuwd hoe wij onze citroenlikeur maken?