Kennismaken met ons?

Op deze pagina maak je kennis met Vivian, het gezicht achter Limoncello in de bus. 

Ciao Bella!

Ik ben Vivian (32), gek op hard werken en ik bijt me graag vast in nieuwe uitdagingen en ideeën. In 2012 opende ik mijn Italiaanse restaurant Viviamo in het centrum van mijn geboortestad Woerden. Elk jaar bracht een nieuwe uitdaging en daar voeg ik dit jaar mijn Limoncello-in-de-bus-avontuur aan toe, met een speciaal bedankje aan mijn lieve vriendin Adeline die mij een zetje gegeven heeft en mijn man Nico die alles toejuicht.

Limoncello Woerden

Sinds 2013 produceer ik samen met het leukste team limoncello voor de verkoop in mijn restaurant. Op verzoek maakten we later flesjes voor thuis en je raadt het al: deze hobby liep uit de hand, waardoor we flink wat gasten en fans voorzien van de lekkerste limoncello.

Daarom start ik dit jaar met Limoncello in de bus: de allerlekkerste, limoncello verpakt als een klein feestje voor in de brievenbus én grotere flessen voor in jouw eigen vriezer thuis. Dus als jij jouw lieve vriend(in) wil verrassen, kan dat nu op afstand en komt het al-tijd aan. En geloof me: dit doosje is gevuld met liefde.

De verpakking is al een cadeautje op zich en als je het brievenbuspakketje opent zie je meteen dat alles met aandacht is verzorgd. Een mooie fles, een sprekend kaartje van de makers én uitleg hoe deze limoncello met zorg is gemaakt. Bij elke uitbreiding van je pakket neemt de kans op verrassingen in de bus gegarandeerd toe.

Limoncello Woerden

"fris en zeker niet te zoet"

Salute!

Benieuwd hoe wij onze onbespoten citroenlikeur maken?